28 روز درمان را به نارسایی کلیه امید زنده ماندن بیمار

28 روز درمان را به نارسایی کلیه امید زنده ماندن بیمار

28 روز درمان را به نارسایی کلیه امید بیمار از LifeRUTSA TSEIBU یک بیمار نارسایی کلیه است، در عین حال او نیز از بسیاری از علائم و عوارض دیگر رنج می برد. به منظور به دنبال درمان بیشتر، او را به بیمارستان ما برای پزشکی درمان چین آمد. پس از 28 روز درمان، بیماری خود تمایل به ثبات، که او را به امید زندگی است.
نام بیمار: RUTSA TSEIBU
جنسیت مذکر
سن: 50
وضعیت تاهل: متاهل
محل تولد: KOHIMIA، ناگالند
علت اصلی: پلک گسست و هر دو اندام تحتانی ادم به مدت 10 سال، کراتینین سرم بالا به مدت 5 سال، دیالیز 1 ماه
به منظور به دنبال درمان بیشتر او به بیمارستان ما در سپتامبر 13،2014 برای اولین بار آمد. سپس فشار خون بالا را دارد تا 140 / 90mmHg، می ادم حفره متوسط ​​در اندام تحتانی وجود دارد. آزمون نشان داده شده است تعداد دفعات مشاهده که سلول های خونی 3.31 * 1012، هموگلوبین 101g / L، blood2 مخفی +، protein3 +، سرم کراتینین 1337umol / L، BUN 41.6mmol / L، UA 661umol / L
تشخیص به عنوان: گلومرولونفریت مزمن، نارسایی کلیه (اورمی)، کم خونی کلیوی، فشار خون بالا کلیه، بالا بودن اسید اوریک، اسیدوز متابولیک
رفتار:
تصفیه خون - برای حذف سموم
داغ فشرده درمان و پا حمام درمانی - به ترویج گردش خون و محافظت از عملکرد کلیه
انما درمان - برای تخلیه سموم در دستگاه گوارش
مخلوط Maikang برای تقویت و تغذیه چی خون
علاوه بر این، دکتر ما او را تجویز برخی از داروهای غربی بر این اساس برای از بین بردن آن از نشانه های آشکار مانند کم خونی و فشار خون بالا
پس از 28 روز درمان، بیماری خود را به سمت ثبات است. ادم در اندام خود را ناپدید شده و فراز سطح کراتینین به 552umol / L، BUN 11.9mol / L، UA 214umol / L. من می دانم، آن را نمی خواهد طولانی قبل از بیماری خود کنترل کاملا.
اگر شما می خواهید به دانستن جزئیات بیشتر در مورد درمان خود در بیمارستان بیماری های کلیه Shijiazhuang و یا می خواهید برای درمان نارسایی کلیه به طور موثر، شما می توانید ایمیل برای ما ارسال و یا پیام زیر را ترک، ما بهترین های ما سعی خواهد کرد که به شما کمک کند.
ایمیل ما: kidney-support@hotmail.com

تاریخ انتشار : شنبه 4 ارديبهشت 1395 | نظرات ()